Typ10 Homeschooling

Bent u op zoek naar educatieve invulling voor uw kind(eren) in de komende periode?
Typ10 biedt de 10-delige lessenreeks om blind te leren typen nu aan in een live, interactieve homeschooling-module. Dit kan het best vanaf het 4de leerjaar.

Hoe gaat het in zijn werk?
Op voorhand krijgen de kinderen de materialen (werkboek + stickers voor het toetsenbord) thuis gestuurd. Ze ontvangen een login om aan te melden op onze online module van thuis uit. Via de webcam komen ze live in contact met de lesgever. Deze geeft de lessen (1u) zoals hij ze zou geven in een reguliere groepsles en begeleidt alle leerlingen in het proces om de basisvaardigheden van het blind typen onder de knie te krijgen. (Voor meer info over de opbouw van Typ10, zie link Home en Inhoud.) Door het gebruik van webcam en microfoon kunnen vragen gesteld worden en kan de lesgever individuele feedback geven. Helemaal interactief en op maat dus!

De lessen zijn gespreid over vijf weken, telkens op donderdag en maandag, met een afsluitende toets tijdens de laatste sessie aan het einde van de paasvakantie. Kinderen loggen in om 8u30 zodat de les kan beginnen om 10u en klaar is rond 11u. In de tussenliggende dagen kunnen ze naar hartenlust oefenen via de online module. Deze blijft ook na de lessen nog een jaar lang beschikbaar voor hen!

Benodigdheden?
Voor deze online videolessen hebben de kinderen een pc of laptop nodig die aangesloten is op internet. De pc of laptop dient voorzien te zijn van een webcam en microfoon. (Bij laptops zijn deze meestal ingebouwd en hoeft u die niet apart aan te schaffen.) Een extern toetsenbord kan de tactiele ervaring versterken, maar is niet noodzakelijk. Een (dunne) keukenhanddoek om de handen af te dekken ligt best bij de hand.

Inschrijven?
Onderaan deze pagina kan u uw kind(eren) inschrijven. Ook de betaling verloopt via deze pagina. Inschrijven kan tot maandag 6 april om 8u. Dit om de werkboekjes op tijd bij de leerling te krijgen via de post. Indien later, eerst contact opnemen met info@c-explore.com om te zien of aansluiten nog mogelijk is.

De inschrijving en het profiel is persoonlijk. Er kunnen geen 2 kinderen oefenen op 1 profiel. Per kind een apart mailadres gebruiken om in te schrijven. Voor slechts €195 krijgt uw kind
- Het werkboek en stickermateriaal;
- 10 interactieve videolessen in 9 sessies;
- Een online-profiel voor 1 jaar om zelf te oefenen;
- Een unieke ervaring;
- De basisvaardigheden van het blind typen.

Nieuwe data!
Telkens aanmelden om 8u30, les van 10u-11u.
Inhaalsessie van les 1 voor instromers op woensdag 8 april om 14u. Inschrijven mogelijk tot 12!
Maandag 06/04/2020 Les 1
Voor deze eerste les vragen we om aan te melden onder begeleiding van een volwassene. Mochten er nog technische problemen zijn, kunnen deze door onze IT’er opgelost worden vóór aanvang van de lessen. Zo kunnen wij de kwaliteit van de daaropvolgende lessen garanderen.
Donderdag 09/04/2020 Les 2
Maandag 13/04/2020 Les 3
Donderdag 16/04/2020 Les 4
Maandag 20/04/2020 Les 5
Donderdag 23/04/2020 Les 6
Maandag 27/04/2020 Les 7
Donderdag 30/04/2020 Les 8
Maandag 4/05/2020 Les 9 + Les 10 (Toets)

Homeschooling Typ10

België